Kantoor WEA Noord-Holland

Financiën zijn de kern van onze organisatie. Het belangrijkste? Het verhaal van de mens achter die cijfers. Binnen WEA Noord-Holland staan de relaties tussen de klanten en je collega’s centraal. Een persoonlijke aanpak is het fundament van onze bedrijfscultuur. Of je nou bij de ondernemer aanschuift of met je collega het weekend bespreekt. Bij ons zijn er geen lagen, de deur staat altijd voor je open.

       

Kantoor Noord-Holland vestiging Uitgeest
Kantoor Noord-Holland vestiging Middenmeer

Wij zijn WEA Noord-Holland

Wij voorzien klanten van persoonlijk advies in stabiliteit en groei. Dit doen we samen, met zo’n 75 gedreven collega’s vanuit onze 2 kantoren in Middenmeer en Uitgeest, maar ook vanuit huis of bij de klant aan tafel. We zijn trots op het complete aanbod voor onze klanten, wat er ook voor zorgt dat medewerkers zich breed ontwikkelen.

Geen managers voor ons! Door korte lijnen en open communicatie bereiken we samen veel voor de klant en leren we sneller. Medewerkers krijgen veel vertrouwen en vrijheid. Dit zorgt voor een fijne sfeer en volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.  We zijn lekker nuchter en maken tijd voor elkaar. Ons werk is al serieus genoeg, dus tussendoor wordt er veel gelachen en regelmatig wat leuks gedaan.

Vestigingen:

  • Uitgeest
  • Middenmeer

Vacatures WEA Noord-Holland

Medewerkers van WEA Noord-Holland