Proces

Solliciteren bij WEA

Bij WEA Accountants en Adviseurs streven we ernaar om het sollicitatieproces voor jou zo soepel en informatief mogelijk te maken. We begrijpen dat solliciteren een belangrijke stap is in jouw carrière, en we willen dat je je vol vertrouwen en goed geïnformeerd voelt tijdens dit proces.

Solliciteren bij WEA

Stap 1

Ontdek onze vacatures

Het eerste wat je kunt doen, is onze actuele vacatures bekijken. We hebben mogelijkheden voor salarisadministrateurs, assistent accountants, fiscalisten, applicatiebeheerders en meer. Bekijk de vacatures die passen bij jouw expertise en ambities.

Stap 2

Verstuur jouw sollicitatie

Zodra je een vacature hebt gevonden die jou aanspreekt, kun je direct solliciteren. Gebruik ons sollicitatieformulier om je cv en motivatiebrief te uploaden.

Stap 3

Bevestiging sollicitatie

Je ontvangt een bevestiging dat jouw sollicitatie in goede orde in ontvangen. De sollicitatie wordt in behandeling genomen bij het kantoor waar jij hebt gesolliciteerd.

Eerste (en tweede) gesprek

Als jouw profiel aansluit bij wat wij zoeken voor de betreffende functie ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor een eerste gesprek. Mogelijk kan een eerste gesprek digitaal zijn, maar ook op kantoor. Je kunt hierin ook je voorkeur aangeven natuurlijk. Indien van toepassing is er ook een tweede gesprek.

Arbeidsovereenkomst

Is alles goed verlopen? Geweldig! Je ontvangt van ons digitaal een arbeidsovereenkomst welke je ook digitaal kunt ondertekenen. We gebruiken hier de software van AFAS voor.

Welkom bij WEA!

Zit jouw nieuwe carrière bij WEA er tussen?

Bekijk alle vacatures

Contact opnemen

  • Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Liever direct contact?

Je kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00.