Over Ons - WEA Accountants en Adviseurs

Jouw toekomst, onze missie

Al ruim 100 jaar (sinds 1917) is WEA een begrip in West Nederland op het gebied van accountancy en advies. Onze naam, "WEA" (Westelijke Accountants), weerspiegelt onze wortels en toewijding aan dit deel van het land. Dit doen wij samen met onze 11 kantoren en 21 vestigingen en een team van ongeveer 450 toegewijde medewerkers. Wij hebben de schaal en het bereik om diverse klanten te bedienen, variërend van lokale ondernemers tot internationale bedrijven. Ons team van professionals biedt hoogwaardige diensten en expertise in uiteenlopende gebieden van accountancy en fiscaliteit.

Waar wij voor staan

Bij WEA is onze visie eenvoudig maar krachtig: we geloven in het potentieel van mensen en streven ernaar om hen te helpen dit potentieel te benutten. Onze dienstverlening op het gebied van accountancy en advies is niet alleen gericht op cijfers, maar op de mensen erachter. We werken nauw samen met onze klanten om hen te ondersteunen bij het behalen van hun financiële doelstellingen.

Bij WEA Accountants en Adviseurs draait het niet alleen om wat je voor ons kunt doen, maar ook om wat we voor jou kunnen doen. We geloven in het creëren van een positieve en ondersteunende werkomgeving waarin je kunt groeien en een geweldige carrière kunt opbouwen.

Collega's kantoor Druten

De extra's

 • 29 Vakantiedagen
  Bij WEA moedigen we onze medewerkers aan om even op adem te komen en te genieten van hun vrije tijd. Daarom bieden we 29 vakantiedagen per jaar, zodat je tijd hebt om te ontspannen, op te laden en te genieten van het leven buiten het werk.
 • Carrièremogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling
  Bij WEA Accountants en Adviseurs geloven we in het ontgrendelen van het potentieel van onze medewerkers. Of je nu een ambitieuze starter bent of een doorgewinterde expert, bij ons heb je de kans om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Lees hier meer over werken & leren.
 • Inclusieve sfeer
  We creëren een warme en inclusieve sfeer waarin iedereen welkom is. Hier ben je meer dan alleen een medewerker; je bent een deel van ons verhaal.
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Extra’s zoals een laptop, telefoon en auto (afhankelijk van de functie)
Personeelsuitje
Dinnertrain jaren '20

Onvergetelijke Personeelsuitjes

Bij WEA hechten we veel waarde aan teambuilding en het opbouwen van sterke relaties. Daarom organiseren we regelmatig onvergetelijke personeelsuitjes en evenementen. Dit geeft je de kans om je collega’s buiten de werkomgeving te leren kennen en herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

zijn we voortdurend op zoek naar nieuw talent. Zit jouw nieuwe carrière bij WEA er tussen?

Bekijk alle vacatures

Contact opnemen

 • Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Liever direct contact?

Je kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00.