Werken en Leren bij WEA

Bij WEA Accountants en Adviseurs begrijpen we dat jij het anders doet. Je bent niet iemand die leert door dagenlang in de schoolbanken door te brengen; jouw kracht ligt in de praktijk. Of je nu net van school komt of een carrièreswitch overweegt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Tom Wijgerse

Opleidingsmogelijkheden

Samen gaan we jouw talenten ontdekken en ontwikkelen

Bij WEA begrijpen we dat iedereen een uniek carrièrepad volgt. Daarom bieden wij ruimte voor ontwikkeling en staan wij open voor alle denkbare opleidingsmogelijkheden om jou verder te helpen groeien in je werk.

WEA biedt diverse opleidingsmogelijkheden op MBO-niveau, HBO-niveau en daarbuiten. Of je nu je kennis wilt verdiepen in salarisadministratie, een masteropleiding wilt volgen, of een specifieke cursus wilt doen, wij moedigen jou aan om te investeren in jouw ontwikkeling.

Duaal trajecten

Werk, leer en wordt betaald!

Wat houdt ons duaal traject in? Jij volgt een deeltijd HBO-opleiding, zonder dat dit studiekosten met zich meebrengt! Daarbovenop ontvang je een salaris dat past bij jouw ervaring en kennis. Onze ervaren collega’s delen graag hun kennis met jou en leren je de kneepjes van het vak in de praktijk.

Werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen en er zijn voldoende vakantiedagen om volledig tot rust te komen.

 

Bekijk hier onze vacatures voor duaal trajecten

Bekijk alle vacatures

Contact opnemen

  • Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Liever direct contact?

Je kunt ons telefonisch of via e-mail bereiken. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8:30 en 17:00.